Zebra Gasnetwerk

Zebra Gasnetwerk Energie Vergelijken en Overstappen? Start Hier

Zebra Gasnetwerk is een relatief kleine onderneming met niet zo heel veel klanten. ZEBRA Gasnetwerk B.V is opgericht op 6 april 2001, en in het jaar 2002 heeft een relatieve uitbreiding plaatsgevonden met meer medewerkers en een beter gasnetwerk. Het import station van ZEBRA Gasnetwerk B.V ligt in Gent. Vanaf hier wordt het gas via het gastransport netwerk naar de rest van Nederland vervoert. ZEBRA gasnetwerk B.V is een netbeheerder en dus geen energie-leverancier. Dit houd in dat ZEBRA zelf geen stroom levert.

ZEBRA is voornamelijk verantwoordelijk voor het transport van hoogcalorisch gas, daarnaast ook voor exploitatie van hoogcalorisch gas en ook zorgen ze ervoor dat dit netwerk goed in stand word gehouden.

Uitgebreide informatie over Zebra

Een ander belangrijk feit over ZEBRA is, het feit dat het een onafhankelijke partij is.
ZEBRA is weer in handen van netbeheerder. Zij hebben elk een percentage in handen. De twee zijn:
– DELTA Netwerkbedrijf B.V, dat 66,7 procent in handen heeft van Zebra. Daarnaast is het een kleine, maar goede organisatie.
-Enexis B.V is in eigenaar van 33,7 procent van ZEBRA.

Zebra heeft een missie om eerlijk te zijn tegen hun klanten. Daarom staat er op hun website jaarverslagen, en andere financiële info van het bedrijf is te vinden.
De totale lengte van de leiding van ZEBRA is maar liefst 235 km. Dat is best lang. Het hoogcalorische gas dat door ZEBRA geproduceerd wordt heeft een wisselende samenstelling en zal zich, volgens de opgave van Fluxys die te vinden is op de website, liggen tussen bepaalde waarden. ZEBRA is dus een organisatie die het belangrijk vind om zich te houden aan bepaalde regels en waarden. Sommige gaan dus over de samenstelling van het gas.

ZEBRA Gasnetwerk is een zelfstandig Besloten Vennootschap ( daarom staat er ook BV in de naam) en heeft een Raad, genaamd de raad van commissarissen, deze raad bestaat bij hun uit maar liefst 5 personen. Naast dat er natuurlijk een directeur aanwezig is in het bedrijf zijn maar 10 medewerkers bij ZEBRA actief. Dit is relatief laag i.v.t. een andere energie-maatschappij zoals Eneco, of een andere bekende in Nederland. 9 van de 10 medewerkers zorgen voor het onderhoud, als er een probleem is zijn ze er altijd snel bij. Daarnaast is er ook 1 medewerker die zorgt voor het administratief gedeelte.

Het ZEBRA gasnetwerk beschikt over een zogeheten VCA certificaat, deze is tevens ook verlengd. Daarnaast bevat ZEBRA ook andere certificaten die nodig zijn om een soortgelijke onderneming op te richten.

Het is een betrouwbare kleine organisatie, waar (bijna) niemand iets negatiefs over heeft te melden.

Contact Opnemen met Zebra Gasnetwerk

Telefoon: 0164 – 210951
Fax: 0164 – 210954
E-mail: info@zebragasnetwerk.nl
Bezoekadres: Ampèrestraat 1, 4622 RE Bergen op Zoom
Postadres: Postbus 24, 4600 AA Bergen op Zoom
Website: www.zebragasnetwerk.nl