Woonenergie

Woonenergie - Energieoverstapper.nlWoonEnergie is een initiatief van woningcorporaties om gezamenlijk energie in te kopen. Maar ook als consument is het in sommige gevallen mogelijk om energie af te nemen bij WoonEnergie. Lees hier of u in aanmerking komt voor een abonnement bij WoonEnergie en wat de voordelen zijn.

Algemene informatie over Woonenergie

WoonEnergie is opgericht in 2002. WoonEnergie is opgericht met als doel samen energie in te kopen voor aantrekkelijke prijzen. Oorspronkelijk was WoonEnergie dan ook bedoeld als een initiatief voor wooncorporaties en zorginstellingen.

Als consument kunt u individueel energie afnemen bij WoonEnergie als jouw wooncorporatie aangesloten is bij WoonEnergie. Als u een medewerker bent van een zorginstelling kunt u ook energie afnemen bij WoonEnergie.

Kerncijfers

WoonEnergie heeft op haar website of in rapporten geen cijfers bekend gemaakt over het aantal aansluitingen, omzet of samenstelling van geleverde stroom.

Je kunt alleen lid worden van WoonEnergie als uw wooncorporatie lid is van Aedes, ActiZ of de Federatie Opvang.

U ontvangt twee rekeningen bij WoonEnergie: een rekening voor de gebruikte energie en een rekening van de transportkosten van de netbeheerder. Als u wilt overstappen naar WoonEnergie, moet u zelf uw oude contract opzeggen.

Voordelen van Woonenergie op een rij

* WoonEnergie biedt u een laagste prijsgarantie: Energie van WoonEnergie bevindt zich in de top 3 van Nederland.

* Vanwege het collectief regelt WoonEnergie voordelige tarieven.

* Zuinig met energie omgaan dankzij het WoonEnergie BespaarPlan

* WoonEnergie streeft naar een vermindering van de CO2 uitstoot.

Contactinformatie Woonenergie

Postadres: WoonEnergie Postbus 2201 1200 CE Hilversum
Telefoon: 0800 – 1466 (gratis te bereiken)
Website: www.woonenergie.nl