UnitedConsumers

Unitedconsumers Klik hier om Energieleveranciers te Vergelijken

UnitedConsumers is een algemene consumenten collectief dat voor verschillende zaken scherpe prijzen regelt voor haar leden. Een van de dingen die UnitedConsumers regelt voor haar leden is energie. U kunt hier bekijken of overstappen naar UnitedConsumers voor u voordelig is.

Algemene informatie over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een organisatie die door middel van de kracht van collectief stroom en gas inkoopt en is in 2000 opgericht door de bedenkers Bas Poell en Paul van Selms.

UnitedConsumers biedt sinds 2002, nadat de Nederlandse stroommarkt open ging, stroom met korting aan. UnitedConsumers werkt samen met Cogas (nu Electrabel). In 2004 ging ook de Nederlandse gasmarkt open en zodoende biedt UnitedConsumers sinds 2004 ook gas met korting aan. Sinds 2008 heeft UnitedConsumers een leveringsvergunning.

Voor de levering van energie is UnitedConsumers afhankelijk van Electrabel. Electrabel is een grote speler op de Europese energiemarkt en een van de grootste energieproducenten van Nederland. Omdat UnitedConsumers een collectief is, is het een belangrijke klant van Electrabel waardoor UnitedConsumers energie voor lagere prijzen kan inkopen.

Sinds 2010 heeft UnitedConsumers al haar gebruikers zonder extra kosten overgezet op groene stroom.

UnitedConsumers heeft sinds 2011 meer dan 500.000 leden. Dit betreft echter alle leden en dus niet alleen aansluitingen. Toch kan UnitedConsumer als collectief scherpe prijzen bedingen.

Voordelen op een rij

* UnitedConsumers bedingt goedkope tarieven voor stroom en gas.

* De consument (u dus) staat centraal.

* 70,00 euro welkomst bonus.

* Alles op een factuur

Neem contact op met United Consumers

Hoofdkantoor: UnitedConsumers Luchthavenweg 20 5657 EB Eindhoven
Telefonie: 040-2350560
E-mail: info@unitedconsumers.com
Facebook: http://www.facebook.com/UnitedConsumers
Twitter: https://twitter.com/unitedconsumers
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/unitedconsumers
Website: www.unitedconsumers.com