Rendo Netbeheer

Rendo netbeheer Energie Vergelijken? Klik hier om te vergelijken

N.V. Rendo is een van de vele netbeheerders die Nederland rijk is. Netbeheerders zijn niet hetzelfde als energieleveranciers. Je kunt bijvoorbeeld niet je eigen netbeheerder kiezen. Daarnaast is de netbeheerder niet verantwoordelijk voor het leveren van stroom.

N.V. Rendo (Rendo staat voor Regionaal Nutsbedrijf voor Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel) is een Nederlandse netbeheerder van energienetten en is gevestigd in Noordoost-Nederland. N.V. Rendo bestaat uit Rendo Netwerken, Rendo Duurzaam en Rendo Beheer. Rendo Netwerken is het onderdeel van N.V. Rendo dat verantwoordelijk is voor het netbeheer.

Rendo Netwerken is gevestigd in het hoofdkantoor van N.V. Rendo. Het hoofdkantoor staat in Meppel. Rendo Netwerken is een relatief kleine netbeheerder en verantwoordelijk voor transport van stroom en gas in de regio Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel. N.V. In 2011 waren er 125 mensen werkzaam bij N.V. Rendo.

Naast het transporteren van de energie, is N.V. Rendo ook verantwoordelijk voor de onderhoud van de energie netwerken in haar gebied.

Producten van Rendo Netbeheer

Sinds 1 Januari 2009 betaalt u voor uw stroom en gas aansluiting een vast bedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de grootte van uw aansluiting. Het is niet gebaseerd op uw gebruik. De capaciteit van uw aansluiting bepaalt hoeveel u voor transportkosten betaald. Voor gas geldt deze regeling overigens alleen voor grootverbruikers (meer dan 40 m3/h).

Contactgegevens van Rendo Netbeheer

Telefoon: 0522 – 856 400
Fax: 0522 – 856 800
Website: www.rendo.nl
E-mail: U kunt via het contactformulier op de website een e-mail sturen naar de klantenservice.
Bezoekadres: Setheweg 1, 7942 LA Meppel
Postadres: Postbus 18, 7940 AA Meppel