Qwint Energie

Qwint Energie - Energieoverstapper.nl Klik hier om Energieleveranciers te Vergelijken

Misschien heeft u nog niet eerder van Qwint Energie gehoord. Qwint Energie is vergeleken met de andere energieleveranciers een kleine speler. Toch heeft Qwint Energie een aantal interessante en unieke voordelen. Hier kunt u lezen waarom het voor u interessant kan zijn om naar Qwint Energie over te stappen.

Algemene informatie over Qwint Energie

Qwint is een energieleverancier die nog volledig in Nederlandse handen is. Qwint is in 2008 een fusie aangegaan met De Vrije Energie Producent (DVEP). DVEP koopt stroom dat opgewekt is door particuliere energieproducenten in Nederland. Denk hierbij aan boeren met een verbrandingcentrale, windturbine of zonnepanelen.

Omdat Qwint een klein bedrijf is, is de management laag klein gebleven en worden beslissingen niet vanuit het buitenland genomen. Het voordeel is dat Qwint flexibel kan reageren op problemen en vragen van klanten.

Qwint Energie levert 100% energie van Nederlandse bodem. Qwint handelt ook op de energiemarkt in groene certificaten. Op deze manier kan Qwint het aantal energie aanvullen indien er een tekort is.

Kerncijfers van Qwint

Qwint telt op het moment zo’n 3.000 klanten. De meeste klanten zijn zakelijke klanten.

De energie die geleverd wordt door Qwint Energie zijn voor 96% opgewekt uit biomassa en voor 4% opgewekt uit windenergie.

Voordelen op een rij

* Qwint is een volledig Nederlands bedrijf.

* Qwint stimuleert het opwekken van duurzame energie door particulieren in Nederland.

* Qwint maakt geen gebruik van een callcenter. U krijgt dus persoonlijk contact.

* Qwint streeft ernaar om energie zo eenvoudig mogelijk te maken.

Contactinformatie Qwint Energie

Postadres: Postbus 856, 7550 AW Hengelo Nederland
Telefoon: 0742500608
Fax: 0743766219
E-mail: info@qwint.nl
Website: www.qwint.nl