Energieleverancier Oxxio Vergelijk Oxxio met andere Energieleveranciers

Oxxio is een duurzame energieleverancier die scherpe tarieven weet aan te bieden d.m.v. kostenbesparing en innovatie. De slogan van Oxxio is “Je energie in eigen hand”. Hieronder kunt u zien of Oxxio een mogelijke keus voor u is.

Algemene informatie over Oxxio

Oxxio is in 2005 ontstaan uit een fusie van drie bedrijven: Energiebedrijf.com, Durion en Evolta. Al snel werd Oxxio overgenomen door het Britse Centrica. Oxxio is sinds 2011 in handen van Eneco.

Oxxio richt zich op het aanbieden van duurzame energie voor de laagst mogelijke tarieven. Oxxio weet deze prijzen te handhaven door middel van innovatie (optimaal gebruik van de Slimme Meter) en kostenbesparing.

Kerncijfers

Er zijn ca. 750.000 huishoudens en klanten aangesloten bij Oxxio. Oxxio heeft zelf geen capiciteit om stroom op te wekken. Oxxio koopt het stroom dus in bij een groothandel.

Alle geleverde stroom van Oxxio aan consumenten en kleinzakelijke klanten bestaat 100% stroom opgewekt uit waterkracht. Grootzakelijke klanten krijgen echter ook een klein deel grijze stroom aangeleverd.

Voor het gas is Oxxio tot 2020 afhankelijk van gas afkomstig van de MaasStroom centrale in Rotterdam. Ruim 78% van alle ingekochte stroom is afkomstig uit duurzame bronnen.

Oxxio levert energie aan ca. 4% van de particuliere, 10% van de kleinzakelijke en 5% van de grootzakelijke aansluitingen in Nederland.

De voordelen van Oxxio Energie

* Oxxio levert 100% groene stroom.

* Oxxio is de goedkoopste energieleverancier.

* Gratis iPad bij het iPad pakket

* Alles-in-een factuur mogelijk.

Contact opnemen met Oxxio

Postadres: Oxxio Nederland bv Postbus 1952 1200 BZ Hilversum
Telefoon: 0900 – 5566777
E-mail: vragen@oxxio.nl
Facebook: http://www.facebook.com/oxxio
Twitter: https://twitter.com/OxxioService
Website: www.oxxio.nl