One for One

ONEforONE Energieleverancier Uitgebreid Energieleveranciers Vergelijken? Klik Hier

ONEforONE is een goed doel en leverancier van diensten. Bij ONEforONE is het mogelijk om groene energie af te nemen voor de meest aantrekkelijke tarieven in Nederland en in de tussentijd ook iets terug te doen voor de wereld.

Algemene informatie ONEforONE

ONEforONE is voor het leveren van haar groene energie afhankelijk van GreenChoice. GreenChoice. Je kunt bij ONEforONE ook een verzekering afsluiten. Daarnaast help je met het afnemen van diensten bij ONEforONE mensen in Afrika.

GreenChoice, de leverancier van groene stroom voor ONEforONE, is een relatief nieuw energiebedrijf. GreenChoice levert exclusief groene stroom aan huishoudens. GreenChoice heeft momenteel ca. 325.000 klanten. GreenChoice is de grootste 100% groene stroom en gas leverancier van Nederland.

Productinformatie ONEforONE

Het berekenen van de kosten van groene stroom van OneForOne werkt heel simpel. Je behoudt hetzelfde pakket van jouw huidige, regionale energie leverancier. In plaats van het reguliere tarief, krijg je echter 0.25 euro cent korting op elke kWh en 0.25 euro cent korting op elke m3 gas.

Overschakelen naar OneForOne energie is dus eenvoudig en duidelijk.

Voordelen op een rij

– De goedkoopste deals voor groene energie
– Geen contractsduur
– Door groene stroom van ONEforONE af te nemen steun je ook een goed doel (Afrika).
– Groene stroom van GreenChoice (en dus ook ONEforONE) komt als beste en goedkoopste uit de test bij o.a. de Consumentenbond.
– Gratis abonnement op het OneWorld Magazine
– Eén overzichtelijke jaarnota

Extra informatie

De energie die geleverd wordt via GreenChoice bestaat enkel uit groene energie. Het betreft groene stroom dat opgewekt is uit windenergie, zonne-energie en biomassa en groen gas waarbij de schadelijke CO2 uitstoot wordt gecompenseerd.

Omdat OneForOne energie in bulk koopt van GreenChoice, krijg jij als klant van OneForOne extra korting op groene stroom. Deze extra korting komt neer op 0.25 ct. per kWh en 0.25 ct per m3 gas t.o.v. de grijze stroom tarieven van leveranciers als Eneco, Essent en Nuon.

Contactinformatie ONEforONE

E-mail: info@oneforone.nl
Vragen over de levering van de energie kunnen gesteld worden aan de klantenservice van GreenChoice: 010-4782326
Storingen kunnen gemeld worden via een landelijk nummer: 0800-9009
Website: www.oneforone.nl