Noordhollandse Energie Cooperatie

Noordhollandse Energie Cooperatie Klik hier om alle Energieleveranciers te Vergelijken

Komt u uit Noord-Holland en bent u op zoek naar een energieleverancier uit de provincie? Dan is misschien de Noordhollandse Energie Coöperatie een interessante optie. Deze energieleverancier is namelijk een energieleverancier met stroom exclusief uit de province Noord-Holland.

Algemene informatie Noordhollandse Energie Cooperatie

De Noord Noordhollandse Energie Coöperatie (NHEC) is een nieuwkomer op de Nederlandse energiemarkt. NHEC is in 2009 opgericht. Het bedrijf heeft als doelstelling om de winst om te zetten in investeringen voor duurzame energie projecten in de regio Noord-Holland.

Het is mogelijk om uzelf aan te melden voor een lidmaatschap. De 350 leden van NHEC hebben medezeggenschap in de besluitvorming van het bedrijf.

Vanaf 2010 levert NHEC stroom en gas aan haar klantenbestand. Momenteel is deze nog gering. Volgens de laatste gegevens heeft NHEC zo’n 1350 aansluitingen.

De geleverde Noordhollandse Energie Coöperatie bestaat voor 100% uit biomassa. Deze energie wordt ingekocht bij de HVC biomassacentrale in Alkmaar. Deze 60 MW centrale zet afvalhout en restafval om in energie.

Productinformatie

De Noordhollandse Energie Coöperatie biedt slechts een energie pakket aan: het modelcontract.

De visie van het NHEC is dat verschillende vaste contracten overbodig zijn en dat de klanten hiervan de dupe zijn. Volgens de website van de NHEC zijn de modelcontracten van Oxxio en NHEC het goedkoopst.

Met onze energie vergelijker kunt u bekijken wat u zal besparen indien u overstapt naar de Noordhollandse Energie Coöperatie.

Voordelen van de Noordhollandse Energie Cooperatie

* 100% duurzame energie.

* Energie uit eigen bodem.

* Betrokken bij de provincie Noord-Holland.

* De NHEC is een coöperatie dus het is mogelijk om lid te worden.

* Investeert in duurzame projecten in de regio Noord-Holland.

* Alles op een factuur is mogelijk.

Contactinformatie Noordhollandse Energie Cooperatie

Fysiek adres: De Weel 20 1736 KB Zijdewind.
E-mail: info@nhec.nl
Telefoon: 0226 – 420446
Website: www.nhec.nl