Energieleverancier EON Vergelijk EON met andere Energieleveranciers

E.ON Benelux is een grote naam in de energie wereld. Het bedrijf heeft een international karakter. Wanneer je voor een aansluiting bij E.ON kiest, kies je voor een bedrijf met decennia lang ervaring in de energie sector.

Algemene informatie EON

E.ON Benelux is een van de grotere energie bedrijven in de wereld. In Europa, is E.ON zelfs het grootste energie bedrijf. E.ON is relatief nieuw in Nederland. E.ON nam in 2000 EZH (Elektriciteitsbedrijf Zuid-Holland) over. Daarmee was de komst van E.ON op de Nederlandse energie markt een feit.

E.ON zelf bestaat echter al sinds 1941. E.ON Benelux heeft zelf de mogelijkheid om energie op te wekken. Daarnaast kan E.ON vanwege haar internationale karakter energie voor voordelige tarieven opkopen.

E.ON levert op het moment stroom en gas aan meer dan 30 miljoen klanten (zowel zakelijk en particulier). Het hoofdkantoor van E.ON Benelux bevindt zich in Rotterdam. In totaal zijn er rond 600 medewerkers in dienst bij E.ON Benelux.

E.ON is van origine een Duits bedrijf. E.ON kan zelf ook energie opwekken en heeft in Nederland o.a. kolen- en gascentrales staan.

De voordelen van EON op een rij

* Internationaal karakter.

* Niet afhankelijk van andere energiebedrijven.

* Heeft zelf de mogelijkheid om energie op te wekken.

* Jarenlang expertise.

* Voordelige tarieven

Extra informatie

Als u een zonnepaneel op uw dak heeft, kunt u zelf energie opwekken en een deel van uw voorschot terugkrijgen. E.ON kan helpen met advies en het installeren van zonnepanelen op uw dak.

Contactinformatie van EON

Bezoekadres: Dr. Holtroplaan 2-28 Eindhoven
Postadres: Postbus 2402 5600 CK Eindhoven
Telefoon klantenservice: 0900 – 0601
Telefoon algemene informatie: 010 – 2895711
Website: www.eon.nl