Energieleverancier Eneco Eneco vergelijken met andere Leveranciers? Klik Hier

Eneco is een van de drie grote energiebedrijven in Nederland en levert stroom en gas aan een groot aantal huishoudens en zakelijke klanten in Nederland. Welke voordelen biedt Eneco voor u?

Algemene informatie Eneco

Het energiebedrijf Eneco maakt deel uit van de Eneco groep. De energie afdeling is de grootste tak van Eneco en was in 2010 goed voor 80% van de omzet van de Eneco Group. Eneco produceert elektriciteit en warmte en levert stroom, gas en biomassa.

Naast Eneco energie heeft Eneco groep 30% aandelen in de energieleverancier GreenChoice en heeft in 2011 de energieleverancier Oxxio overgenomen.

Kerncijfers

Eneco behoort tot de top 3 grootste energieleveranciers van Nederland. In 2009 was leverde Eneco stroom en gas aan 23% van alle particuliere huishoudens in Nederland en had Eneco een marktaandeel van respectievelijk 15% en 19% in de kleinzakelijke en grootzakelijke markt.

Eneco heeft in 2011 de energieleverancier Oxxio overgenomen. Oxxio leverde in 2009 aan 4% van alle particuliere huishoudens in Nederland en had een marktaandeel van respectievelijk 10% en 5% in de kleinzakelijke en grootzakelijke markt.

Volgens deze statistieken heeft Eneco dus ongeveer een marktaandeel van 27% in de consumentenmarkt, 25% van de kleinzakelijke markt en 24$ van de grootzakelijke markt. In 2010 leverde Eneco een totaal van 24.4 TWh elektriciteit.

Voordelen van Eneco op een rij

* U kunt uw energieverbruik via het Toon apparaat 24 uur per dag, 7 zeven dagen per week volgen.

* Alles op een jaarnota.

* Eneco heeft de mogelijkheid om zelf stroom op te wekken.

* Veel keus qua energie pakketten.

* Een van de grootste leveranciers dus relatief onafhankelijk.

* Richt zich op het leveren van duurzame energie.

Contactinformatie Eneco

Postadres: Eneco Postbus 1014 3000 BA Rotterdam
Telefoonnummer: 0900 – 0201
Twitter: https://twitter.com/eneco
Website: www.eneco.nl