Budget Energie

Energieleverancier Budget Energie Vergelijk Budget Energie met andere Energieleveranciers

BudgetEnergie is de groene prijsvechter van Nederland. Dit houdt in dat BudgetEnergie, zoals de naam al aangeeft, groene stroom levert voor een scherpe prijs. Bent u geïnteresseerd? Lees dan hier meer over BudgetEnergie.

Algemene informatie over Budget Energie

BudgetEnergie is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van groene stroom voor uitzonderlijk lage tarieven. Om dit te bewerkstellingen, is de management laag van Budget Energie vrij klein. Ook functioneert BudgetEnergie voornamelijk als Internetbedrijf. Op deze manier kunnen de overhead kosten laag gehouden worden.

BudgetEnergie is een zuster bedrijf van de Nederlandse Energie leverancier Atoomstroom. Atoomstroom levert 100% energie dat opgewekt is via nucleaire bronnen. BudgetEnergie werd in 2011 opgericht.

BudgetEnergie levert 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Momenteel komt het groene stroom van BudgetEnergie uit het buitenland omdat er niet genoeg groene stroom in Nederland zelf wordt opgewekt. BudgetEnergie onderzoekt de mogelijkheden om de productiecapaciteit van groene stroom in Nederland uit te breiden.

Omdat BudgetEnergie een kersverse speler is op de Nederlandse energiemarkt zijn er nog niet veel cijfers bekend over de jaaromzet, aantal aansluitingen en aantal geleverde kWh stroom en m3 gas in Nederland.

De voordelen van Budget Energie op een rij

* BudgetEnergie levert groene stroom en CO2-gecompenseerd gas.

* BudgetEnergie biedt scherpe prijzen aan.

* BudgetEnergie stimuleert klanten om slimmer met energie om te gaan om zo het milieu en uw portomonnee te sparen.

* Persoonlijke service is mogelijk.

* Alles op een factuur mogelijk.

Contactinformatie Budget Energie

Postadres: Postbus 11950 1001 GZ Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 2055 555
E-mail: klanten@budgetenergie.nl
Facebook: http://www.facebook.com/MijnBudgetEnergie
Twitter: https://twitter.com/BudgetEnergie
Website: www.budgetenergie.nl